Team

GEDREVEN TEAM

De medewerkers van Burgland Bouw kenmerken zich niet alleen door hun vakkennis en gedrevenheid om onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. Maar zeker óók door het plezier waarmee ze hun werk verrichten. Deze factoren dragen bij aan continuïteit en een goed resultaat. Voor u als klant betekent dat u in iedere fase van de bouw mag rekenen op snelheid, degelijkheid en betrokkenheid.

 MG 4084 autorisatie wim

 

Wim de JongWim de Jong, Algemeen Directeur 

“Vanuit ons kantoor in Dodewaard geef ik sinds 2008 dagelijks leiding aan onze werknemers. Ik werk samen met circa vijftig enthousiaste en leergierige mensen met veel vakkennis. Er heerst binnen het bedrijf een sterk ‘wij’ gevoel. Als directeur ben ik een schakeltje in het geheel, omdat we het samen doen. Dat is ook de kracht van ons bedrijf. De verantwoording ligt laag in de organisatie. De lijnen zijn niet alleen intern kort, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Burgland Bouw is sinds de oprichting gecertificeerd als leerbedrijf. Ondertussen hebben al veel jonge mensen ons gevonden om hun kennis bij ons in praktijk te brengen. Wij hebben een intern opleidingsplan waarbij iedere werknemer wordt betrokken.

Als hoofdaannemer is Burgland Bouw de krachtige schakel in het gehele bouwproces. Samen met onze bouwpartners bundelen wij capaciteit en expertise. Daarbij horen heldere en duidelijke afspraken.

Burgland Bouw is betrokken in de volle breedte van de bouw. Het bouwbedrijf houdt zich bezig met utiliteit- en woningbouw, maar bouwt ook zorg- en onderwijsinstellingen. Ook specialistische bouw, zoals zwembaden en het revitaliseren van winkelcentra in binnenstedelijk gebied staan in onze portofolio. Wij hebben plezier in ons mooie vak waarmee wij onze klanten bijstaan met kennis en daadkracht. Wij zijn u dan ook graag van dienst."  

linkedin

 

Klaas Kort, Hoofd Planontwikkeling

Klaas Kort, Hoofd Planontwikkeling"De diversiteit van onze projecten maakt het interessant om bij Burgland Bouw te werken. Burgland Bouw is in gehele breedte van de bouwkolom actief. Sinds de oprichting in 2008 ben ik voornamelijk betrokken bij het verwerven van opdrachten. Als KAM-coördinator ben ik ook tot en met de nazorg betrokken bij onze projecten. Onze focus ligt op het gebied van kwaliteit en milieu. Naast aandacht voor deze aspecten, denken wij ook mee in optimalisaties en verbeteringen van bouwproces, bouwmethoden en details. Voor mensen of opdrachtgevers die ‘de lat’ graag hoog leggen is Burgland Bouw een ideaal bedrijf om mee samen te werken. Door het combineren van ervaring met gedrevenheid, inzet en mentaliteit creëren wij succesvolle projectteams. Collegialiteit is een succesfactor binnen ons team, dit maakt ons vak geweldig en de sfeer uitstekend."

linkedin

 

Dennis Mentink, Projectleider

Dennis Mentink, Projectleider“Sinds begin 2010 ben ik werkzaam bij Burgland Bouw als projectleider en heb inmiddels ruim 16 jaar werkervaring bij een uitvoerend bouwbedrijf. Door de platte organisatiestructuur binnen ons bedrijf organiseer ik projecten met een grote diversiteit in al zijn facetten. De totale inkoop, voorbereiding en werkbegeleiding behoren tot mijn werkzaamheden. Hiermee wil ik de uitvoering van de projecten tot een succes maken voor zowel de opdrachtgever als Burgland Bouw. Dit alles met als doelstelling om een kwaliteitsproduct te maken voor de klant. Dit is voor mij een mooie en uitdagende functie binnen Burgland Bouw.”

linkedin

 

Gerda van Eldik, Directiesecretaresse

Gerda van Eldik, Directiesecretaresse"Sinds november 2010 ben ik werkzaam als directiesecretaresse bij Burgland Bouw, een heel diverse functie. Buiten mijn werkzaamheden op het secretariaat bestaat een groot deel van mijn werk uit ondersteuning van de afdeling acquisitie en planontwikkeling. Ik verzorg hier de voorselecties binnen de aanbestedingsprocedures van projecten. Mijn werk bestaat dan ook voornamelijk uit het presenteren van ons bedrijf. Dat vraagt de nodige aandacht maar dat maakt mijn baan juist uitdagend!"

linkedin

 

Truus van de Bijl, Administrateur

Truus van de Bijl, Administrateur“Graag vertel ik u over mijn functie bij Burgland Bouw. Sinds de oprichting van Burgland Bouw ben ik betrokken bij de uitvoering van de financiële- en salarisadministratie. Op deze afdeling worden alle in- en uitgaande financiële stromen vastgelegd en wordt er periodiek verslag uitgebracht aan het directieteam. De administratie is een kompas, geeft aan of de juiste koers gevaren wordt en signaleert of doelstellingen worden gehaald. Het is een mooie uitdaging om bij Burgland Bouw met cijfers te werken omdat je als klant en werknemer geen nummer bent.”

linkedin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin