Certificaten

Burgland Bouw is actief betrokken bij het ontwikkelen en realiseren in duurzame huisvesting. Voortvarend bouwen begint bij de wensen van u als klant. Goed luisteren naar de vraag en daar correct op reageren, is voor ons meer dan alleen een uitgangspunt. Voortvarend bouwen mag niet ten koste gaan van de basis. De basis bij Burgland Bouw is sterk door de zorg voor kwaliteit, veiligheid en milieu:

  • Door ons ISO 9001 certificaat mag u vertrouwen op de kwaliteit van de processen en producten. Wij doen wat wij zeggen en leggen dit zorgvuldig vast.
  • Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. Dat betekent dat wij een stevig milieumanagementsysteem hebben en ons daaraan houden.
  • Wij zijn VCA** gecertificeerd. U kunt erop rekenen dat wij het werk veilig uitvoeren.
  • Sinds 2017 is onze inkoop van hout en plaatmaterialen FSC ® gecertificeerd. Ook zijn wij participant van DGBC (Dutch Green Building Council) geworden.

 Onze duurzaamheid blijkt uit onderstaande certificaten:

ISO 9001-certificaat

ISO 14001-certificaat

VCA**-certificaat

FSC-certificaat

 ISO9001 4KL Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) ISO14001 (met RvA) 4KL Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) VCA2 4KL Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) SCCM ISO_2000_overigFSC origineel

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin