Ervaren uitvoerder gezocht!

BurglBouw-3Je functie:

Als ervaren uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Het is een afwisselende en zelfstandige functie. Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs.

Je sterke punten:

Leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle uitvoerder van Burgland Bouw. Je bent een teamspeler, maar neemt gelijk het team op sleeptouw en brengt het tot uitstekende prestaties. Veiligheid en kwaliteit staan hoog bij je in het vaandel. Je hebt MBO Bouwkunde als opleiding of vergelijkbare kwaliteiten. Je bent woonachtig in de Betuwe of regio Veenendaal.

Wij bieden:

Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling?

Mail je brief met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 - 41 72 40. 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin