Bedrijfsruimte Boomkwekerij De Batouwe

  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Plaats: Dodewaard
  • Architect: DLV Bouw, Milieu en Techniek BV
  • Opdrachtgever: DLV Bouw, Milieu en Techniek BV

Burgland Bouw realiseerde in 2009 de nieuwbouw van deze bedrijfshal met een oppervlakte van 660 m2 voor een bomen- en plantenkwekerij.

Deze bedrijfshal is volledig geïsoleerd door middel van een geïsoleerde betonvloer, betonpanelen en dak- en gevelbeplating. Voor een goede lichttoevoer is er gekozen voor een elektrisch bediende transparante nokconstructie. Dit pand is voorzien van een betonnen laadkuil met een loading- dockleveler. Tevens zijn er intern een kantoor, kantine, werkruimte en koel- en klimaatcel gerealiseerd. Door middel van het bouwen van een corridor aan de achterzijde van het pand is er een doorgang gecreëerd naar de nieuwe tunnelkassen. Hiervoor is gekozen om een optimale en zo efficiënt mogelijke werkmethode te creëren voor het productieproces van deze plantenkweker.

Van:
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin