Gemeentehuis Boxtel

 • Projectstatus: Gerealiseerd
 • Plaats: Boxtel
 • Architect: De Twee Snoeken
 • Opdrachtgever: Gemeente Boxtel

Burgland Bouw realiseerde in opdracht van Gemeente Boxtel een grootschalige renovatie van het bestaande gemeentehuis binnen de gebouwcontouren. Het bestaande gebouw paste niet meer bij de visie van de gemeente op dienstverlening en haar ambitie. Tijdens de gefaseerde verbouwing bleef het gemeentehuis voor de inwoners geopend.

De werkzaamheden waren o.a. het sloopwerk van lichte scheidingswanden, houten puien, plafonds en vloerafwerkingen. Ook werd een deel van de installaties van het pand gesloopt of omgelegd en werden ook nieuwe elektra- en werktuigbouwkundige installaties aangelegd. Er werd meer lichtinval van buitenaf gecreeërd en ruimtelijkheid door het aanbrengen van sparingen in de bestaande gangvloeren. Deze sparingen zijn afgezet met glazen balustrades. On het dak boven sommige sparingen werden lichtstraten geplaatst.

Na het sloopwerk werden er nieuwe binnenwanden, kozijnen, vloer- en plafondafwerking aangebracht. De beglazing van de buitenkozijnen werd grotendeels vervangen, waarvan een gedeelte zonwerend.

Interesse

Heeft u interesse in dit object?

 1. Vul dan het onderstaande formulier in en wij contacten u.
 2. Interesse in object:
 3. Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. U heeft uw naam niet ingevuld
 6. Invalid Input
 7. Invalid Input
 8. Invalid Input
 9. U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
 10. Geen of geen geldig e-mailadres.
 11. Invalid Input

 12.   VerversOngeldige code ingevoerd
Van:
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin