Schoolgebouw De Stuifheuvel te Zeist

  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Plaats: Zeist
  • Architect: Gemeente Zeist, afdeling Vastgoed, Gebouwen
  • Opdrachtgever: Gemeente Zeist, afdeling Vastgoed, Gebouwen

Burgland Bouw realiseerde in 2011 de verbouwing van schoolgebouw De Stuifheuvel in opdracht van de Gemeente Zeist. De verbouwing bestond uit het vergroten van het schoolgebouw aan de oostzijde met ca. 18 m1. Het lokaal aan de westzijde, rechts van de ingang werd vergroot met ca. vier meter. Totale BVO van de uitbreiding is ca. 860 m2, verdeeld over twee bouwlagen.

De Stuifheuvel is een school voor speciaal basisonderwijs met kleine groepen, speciaal opgeleide leerkrachten en een multidisciplinair team.

Interesse

Heeft u interesse in dit object?

  1. Vul dan het onderstaande formulier in en wij contacten u.
  2. Interesse in object:
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. U heeft uw naam niet ingevuld
  6. Invalid Input
  7. Invalid Input
  8. Invalid Input
  9. U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
  10. Geen of geen geldig e-mailadres.
  11. Invalid Input

  12.   VerversOngeldige code ingevoerd
Van:
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin