Zwembad De Heuvelrand te Voorthuizen

  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Plaats: Voorthuizen
  • Architect: Slangen + Koenis Architecten B.V.
  • Opdrachtgever: Gemeente Barneveld

Burgland Bouw realiseerde in opdracht van Gemeente Barneveld de nieuwbouw van zwembad De Heuvelrand te Voorthuizen. Het nieuwe binnenzwembad is gerealiseerd op de locatie van het voormalige buitenbad. Het nieuwe zwembad kreeg een 25-meterbad met een wand die naar buiten toe open kan. Zo kunnen bezoekers van het zwembad op warme zomerse dagen van het overdekte gedeelte naar de ligweide met waterspeelplaats toe. De buitengevels bestaan uit prefab houten wanden bekleed met leien en staalplaat, de buitenkozijnen zijn van aluminium. Het zwembad heeft een bruto oppervlakte van ca. 2.000 m2.

Van:
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin