Winkelunit te Vleuten

  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Plaats: Vleuten
  • Architect: Huibers Bouwkundig ontwerp en advies
  • Opdrachtgever: Winkelfonds Utrecht B.V.

Burgland Bouw heeft in opdracht van Winkelfonds Utrecht dit pand met een BVO van ca. 400 m2 grondig gerenoveerd en vernieuwd. Hierin was voorheen het postkantoor gevestigd en nu omgebouwd naar een moderne winkel voor Kruidvat. De gevels zijn voorzien van nieuwe puien, vanbinnen zijn alle draagmuren gesloopt, nieuwe installaties en vervolgens is de winkel geheel opnieuw afgebouwd.

Interesse

Heeft u interesse in dit object?

  1. Vul dan het onderstaande formulier in en wij contacten u.
  2. Interesse in object:
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. U heeft uw naam niet ingevuld
  6. Invalid Input
  7. Invalid Input
  8. Invalid Input
  9. U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
  10. Geen of geen geldig e-mailadres.
  11. Invalid Input

  12.   VerversOngeldige code ingevoerd
Van:
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin